Ouders geven SuperSpetters zwemles een 8,1

Lees meer…..


Afspelen

Introductie Super SpettersVolg de zwemlessen van je kind op internet!Is het niet leuk als je de vorderingen van je kind via internet kan volgen? Dat kan met de Internet Zwemscore Module™. 

Super spetters

Superspetters is de zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Kinderen vanaf 4 jaar (voorkeur 4,5-5 jaar) krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde instructeurs welke in bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Het gaat om een nieuwe lesmethode om kinderen te leren zwemmen op een wijze die beter aansluit bij de cognitieve, motorische vaardigheden, het leerpatroon en de belevingswereld van het kind.

Na de periode waarin kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag. Ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. Wanneer een kind 1 keer per week 90 minuten zwemles heeft, kan het al in 14-16 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig zijn

    De belangrijkste voordelen van SuperSpetters