Nieuws/actueel

Beste Vital Centre gast,                                                                                                                                                   15-3-2020

 

 

Vanaf maandag 16 maart 2020 zijn Vital Centre Raalte en Heino tot nader order gesloten. Dit besluit is genomen door nieuwe richtlijnen van het RIVM die zijn gegeven. Daarnaast nemen wij onze verantwoordelijkheid naar zowel sporters als medewerkers. Alle activiteiten onder de vlag van Vital Centre, betreffende schoonheids- en massage salon Spa Vital, Aqua Vital en Zweminstituut Salland worden geschrapt tot nadere berichtgeving. Alle afspraken en lessen komen te vervallen, voorlopig kunnen er uiteraard ook geen nieuwe afspraken worden gemaakt.

 

De komende tijd brengen we jullie verder op de hoogte en hopen we meer informatie te kunnen verstrekken. Deze informatie zal beschikbaar zijn via onze website, social media en mailings. Heb je vragen, neem dan contact op via onze mailadressen.

Vital Centre Raalte = raalte@vitalcentre.nl
Vital Centre Heino = Heino@vitalcentre.nl

Zweminstituut Salland = zweminstituutsalland@vitalcentre.nl
Spa Vital = spavital@vitalcentre.nl

 

Bovenal hebben we deze beslissing genomen in veiligheid van onze medewerkers, maar ook voor alle gasten. Het belangrijkste in de huidige situatie is zorg dragen voor jezelf en de mensen om je heen. Wees voorzichtig, we vertrouwen erop elkaar in goede gezondheid weer te zien.

 

Team Vital Centre